Houd het vocht tegen

Coating systemen

LEES MEER

Gevel Renovatie

LEES MEER

CVK Lamel versteviging

LEES MEER

Reiniging

LEES MEER

Vochtwering

LEES MEER

Vloer egalisatie

LEES MEER

Spuittechniek

LEES MEER

Injectie-systemen

LEES MEER

Polyurea wand-, vloer- en plafondbekleding

LEES MEER

Beton-reparatie

LEES MEER

Kunststof-vloeren

LEES MEER

Afdichtingen

Vochtscherm metselwerk

Metselwerk wordt veelal geïnjecteerd tegen optrekkend en of doorslaand vocht middels laag viscose injectievloeistoffen op basis van  waterwerende kiezelzuurverbindingen en of middels Hydrostructuurhars op acrylaatbasis om een scherm te maken waardoor grondwater en of regenwater geen weg naar binnen kan vinden.

Waterdicht  Pleistersysteem

Veel woningen en gebouwen hebben en gemetselde fundering en kelder, door diverse oorzaken zoals bijvoorbeeld zettingen in de ondergrond kan bestaande waterdichte pleisterlaag scheuren. Door ouderdom zijn in vele gevallen de oude pleisterlagen deels verdwenen of de laag is door de jaren heen met een scala van producten behandeld als poging om de afdichting te behouden.

Van Rooij Bouwtechniek gaat terug naar de basis, e.e.a. betekent dat alle aanwezige pleisterlagen en verfsystemen worden verwijderd, dus terug naar het originele metselwerk.

Stromende waterlekkage worden tijdelijk afgedicht middels injectiemethodiek, hierna brengen we een waterdicht pleistersysteem aan bestaande uit vijf lagen, de totale laagdikte van dit systeem bedraagt ca. 30 mm, dit betreft een functionele afwerking, niet esthetisch. Indien gewenst kan voor esthetisch herstel deze waterdichte pleisterlaag nog worden voorzien met een veredelde vul- en egaliseer spachtel welke hydraulisch snel verhard.

Van Rooij Bouwtechniek verzorgt zowel het vooronderzoek alsmede het opstellen van het benodigde Plan van Aanpak

Waterdichtend Bitumineuze spuitlagen

Door de juiste aanpak van een bouwdeel onder het maaiveld kan het geschikt worden gemaakt voor leefruimte of opslag.

Buitenzijde van de wanden en of dek worden gereinigd middels onze Falch hogedruk waterunit, nadien worden de wand/vloer aansluitingen voorzien van een holplint, daarna worden er twee lagen nat in nat met flexibele bitumineuze spuitafdichting aangebracht, indien van toepassing kunnen er indien gewenst ook nog isolatieplaten en of drainagematten op verlijmd worden.

Deze werkmethode is mogelijk bij zowel bestaande- als nieuwbouwprojecten. Van Rooij Bouwtechniek verzorgt zowel het vooronderzoek alsmede het opstellen van het benodigde Plan van Aanpak.

Stel uw vraag