De beste oplossingen voor vloeren

Polyurea wand-, vloer- en plafondbekleding

LEES MEER

Beton-reparatie

LEES MEER

Spuittechniek

LEES MEER

Reiniging

LEES MEER

Vloer egalisatie

LEES MEER

Kunststof-vloeren

LEES MEER

Coating systemen

LEES MEER

CVK Lamel versteviging

LEES MEER

Gevel Renovatie

LEES MEER

Injectie-systemen

LEES MEER

Vochtwering

LEES MEER

Industrieel & esthetische afwerking

Wij leveren onderandere
de volgende systemen:


- Polyurethaan systemen
- Epoxy systemen
- PMMA systemen
- Polyurea systemen

Aandacht voor milieu evenals praktische en esthetische redenen maken dat er een groot aanbod is in diverse kunstofvloer afwerkingen. Deze afwerkingen dragen zorg aan een beter leefmilieu en een hygiënische en veilige werkvloer. Ook voor de particuliere sector is er keuze uit tal van afwerkingen die bijvoorbeeld een woonkamer of keuken een compleet andere uitstraling kan geven.

Vloeren in het algemeen zijn onderhevig aan een diversiteit aan belastingen die er worden toegepast zoals loop- rij- en vrachtverkeer, maar ook vervuilingen door weersinvloeden en in de industrie een scala aan chemisch producten. Vloer afwerkingen zijn in twee grote groepen te verdelen namelijk cementgebonden en kunststofgebonden (Epoxy, Polyurethaan, PMMA, en Polyurea).
Kunststof vloeren worden veelal toegepast waar niet voldoende hoogte aanwezig is voor een cementgebonden vloer of als  een bepaalde elasticiteit, reinheid/onderhoudvriendelijk, chemische bestendigheid, of een snelle ingebruikstelling wordt verlangd.

Van Rooij Bouwtechniek werkt veel in de industrie waar gewerkt wordt volgens het HACCP systeem, Hazard Analysis Critical Control Points en de GMP richtlijnen (Good Manufacturing Practice).

De uiteindelijk keuze van de vloerafwerking heeft met een aantal zaken te maken zoals:
- Hoe dient de waterafvoer te zijn
- Welke antislip eis wordt gevraagd
- Dient de vloer elastisch te zijn
- Dient de vloer chemisch bestendig te zijn, zo ja tegen welke chemische produkten.

De vloersystemen bieden ook ruimte voor decoratieve invullingen, soms dient de vloerafwerking aan te sluiten op de architectuur of dient een ruimte een bepaalde sfeer uit te stralen. Als ervaren applicateur van alle genoemde vloersystemen geeft Van Rooij Bouwtechniek een goed onderbouwd advies om tot een voor u als opdrachtgever tevreden oplossing te komen.

Bereikbaarheid van woningen bij wooncomplexen, doorlopende productieprocessen in de industrie of in gebruik blijvende parkeergarages vragen altijd om een oplossing op maat.

Van Rooij Bouwtechniek verzorgt zowel het vooronderzoek alsmede het opstellen van het benodigde Plan van Aanpak.

Extra afbeeldingen

Stel uw vraag